Voor vragen: info@gkazas.com
Voor vragen: info@gkazas.com

Doe gemakkelijk mee

  • 1. Maak een foto van jouw geluksmomentje
  • 2. Plaats ‘m op deze pagina
  • 3. Deel jouw unieke link met vrienden en familie
  • 4. Zorg dat je op 1 juli in de top 10 met meeste stemmen staat
  • 5. Win een jaar lang gratis Gkazas Olijfolie (waarbij je elke maand het 300ML Gkazas abonnementsblik door de bus krijgt)

*Niet in de top 10 van deze maand? Wees niet getreurd, want elke maand verdelen we andere prijzen aan een nieuwe top 10!

Hoe het werkt

Het is eigenlijk heel simpel. Deel een foto van jouw favoriete geluksmoment, zoals een etentje met je familie, tijdens een dagje uit de natuur in of wanneer je met vrienden op stap bent.

Vervolgens is de foto voor iedereen te zien via deze pagina en kan het stemmen gaan beginnen. Degenen die op 1 juli in de top 5 van mensen met de meeste stemmen eindigt, wint een unieke prijs: een jaar lang gratis Gkazas Olijfolie! Sta jij in de top 10? Dan win je een half jaar lang gratis Gkazas Olijfolie! 🤩

Hoe ziet dat er dan precies uit? Nou, je ontvangt elke maand een 300ML blik Gkazas Olijfolie, zo met gierende banden door je brievenbus! Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Dat wil je, dus hup, delen dat favoriete Gkazas moment en vervolgens als je vrienden en familie inschakelen om je in die top 10 te stemmen!

Een jaar lang gratis
Gkazas Olijfolie
Het is eigenlijk heel simpel. Deel een foto van jouw favoriete gelukstmomentje en maak als dank kans op een jaar lang gratis olijfolie.